Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

ZAFERİN 100. YIL COŞKUSU KONSERLERLE KUTLANDI

2 sene önce
39 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

Yalova, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Yalova Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Mustafa Yıldızdoğan ve Zakkum konserlerine katılan vatandaşlar, Büyük Zafer’in 100. yılına ulaşmasının gurur ve mutluluğunu yaşadı.

Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un girişimleriyle kültür ve sanat alanında Yalova’da birbirinden güzel etkinliklere imza atan Yalova Belediyesi, zaferin coşkusunu muhteşem konserlerle yaşadı. İşgal kuvvetlerine karşı verilen şanlı mücadelenin büyük bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı, meydanda kurulan dev sahnede, muhteşem sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kutlandı.

Yıldızdoğan, Gönüllere Hitap Etti

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, Türk müziğinin sevilen sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan konseriyle başladı. 29 Ağustos Pazartesi günü sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, sevilen şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve MHP İl Başkanı Namık Öz, sahneye çıkarak sanatçıya çiçek takdim etti.

Zakkum’un Şarkılarına Binlerce Yalovalı Eşlik Etti 

Zaferin taçlandığı gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın akşamında sahne alan ünlü Rock Grubu Zakkum, binlerce Yalovalıya unutulmaz bir gece yaşattı. Konser için alanı dolduran binlerce müziksever Zakkum’a parçalarını söylerken eşlik etti. En sevilen ve yeni şarkılarını Yalovalılar için seslendiren Zakkum grubu, geceyi hep bir ağızdan söylenen marşlar ile noktaladı.

Konser arasında Yalovalılara seslenen Başkan Vekili Tutuk, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bizlere bu zaferi yaşatan kahraman şehit ve gazilerimizi, saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizlere bu gecede yalnız bırakmayarak zaferi coşku ile kutlamamızı sağlayan Zakkum grubuna da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Vekili Tutuk, Zakkum grubuna çiçek ve yürüyen köşk maketi hediye etti.

 

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.