Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

AKİT PRAVDASI YİNE BİZLERİ ŞAŞIRTMADI

2 sene önce
104 kez okundu
AKİT PRAVDASI YİNE BİZLERİ ŞAŞIRTMADI

Bir dönem Komünist Rusya (SSCB)’de tek parti olan Komünist Merkez Partisi’nin günlük gazete olarak çıkardığı Pravda isimli bir gazete vardı. Komünist Merkez Partisi’nin doğru yanlış bütün icraatlarını övmek başlıca görevi idi bu yayın organının.
Günümüz Türkiye’sinde de durumdan vazife çıkararak bu görevi canla başla ifa eden bir yayın organı var. İsmi, yaptıkları haberler neticesinde aldıkları tazminat cezalarını ödememek adına, hukuku aldatmak için, bir dönem VAKİT oluyor, bir dönem AKİT oluyor. Bugün ki adı da AKİT…
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Sayın Remzi Çayır, haftalık yaptığı Basın toplantıları çerçevesinde dün, ülkenin siyesi, ekonomik, sosyal, kültürel alanlardaki durumu ile alakalı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaları sırasında 20 yıldır ülkeyi idare eden AKP iktidarına hitaben söylediği; “Sen, 5 sene 10 sene daha ülkeyi yönetsen ne yazar? 20 yılda ülkeyi getirdiğin yer kriz çukuru!” söz nedeni ile AKİT Gazetesi(!) yaptığı haberde “Büyük Birlik Partisi lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşı olduklarını söyleyerek yola çıkanların ilk icraatı Yazıcıoğlu’na ihanet oldu.” başlığını atıp Milli Yol Partisi’ni de “CHP ve avaneleri ile aynı safta durdu!” şeklinde itham ederek yine bizleri şaşırtmamış oldular.
Halbuki Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun en çok sevilen özelliği korkmadan çekinmeden, doğruya “doğru”, yanlışa “yanlış” diyebilmesi idi…
İşte bugün O’nun yolundan giden yol arkadaşları da tıpkı O’nun AKP İktidarına yıllar evvel “ALTINIZDAN PİS KOKULAR GELİYOR” diyerek korkup çekinmeden gerçekleri haykırdığı gibi bugün devam eden Ekonomik Kriz ve fiyat artışları sebebi ile geçinmekte güçlük çeken milletin dertlerinin tercümanı olmak adına hakikati haykırmıştır ve haykırmaya da AK İT pravdasının çocukça haberlerine rağman devam edecektir.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.