Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Madalya rekortmeni sporcu gözünü oyunculuğa dikti!

1 sene önce
39 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

OnurAkayMedya – 3 kez gençlerde Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 20 yaşındaki Yunus Emre Demir, tarihi dönem dizilerinde oynamak istiyor.
Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği okuyan sportmen gözünü oyunculuğa dikti. 3 kez gençlerde Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan 20 yaşındaki Yunus Emre Demir, tarihi dönem dizilerinde oynamak istiyor. Spor eğitiminin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan Demir, kendisine Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ’u örnek alıyor.

Ringlerdeki başarısından adından sıkça söz ettiren genç sporcu, artık bu başarıyı oyunculuk alanında da ilerletmek istiyor. Abdullah Türkay menajerliğinde oyuncu koçlarından drama dersleri alan Yunus Emre Demir, özellikle dövüş sahnelerinde asla yabancılık çekmeyeceğinin altını çizdi. Demir, “Uzun yıllardır spor yapıyorum. Bir çok şampiyona da altın madalya kazandım. Artık oyunculuk eğitimi alarak özellikle dönem dizilerinde ve dönem filmlerinde oynamak istiyorum.” dedi.

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.