Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Reza Zarrab kendisine yazan ünlüleri ifşa etti!

1 sene önce
53 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

Amerika’da yaşamını sürdüren Reza Zarrab kendisine yazan ünlüleri ifşa etti. Zarrab’ın ifşa ettiği ünlüler arasında İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız’ında olması da dikkat çekti…
Reza Zarrab, Hadise ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Seren Serengil’e adeta savaş açtı. Reza Zarrab’a ait olduğu iddia edilen bir Instagram hesabının paylaşımlarına ise birçok ünlü isim destek verdi. Zarrab’a yazan ünlüler arasında İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız’ın olması ise büyük dikkat çekti.

Magazin dünyasında sular durulmuyor. Son günlerin en çok konuşulan ismi olan Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab, kendisine yazan ünlüleri ifşa etti. Seren Serengil ile yaşadığı polemik yüzünden birçok ünlü Zarrab’a destek vermesi dikkat çekti.
Zarrab’a yazan ve destek veren ünlüler arasında ise en dikkat çeken isim ise bir dönem çok sıkı dost olan İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız oldu. Zarrab’ın basında çıkan haberlere karşı gereken neyse yapılacak açıklamasına karşılık Ayşegül Yıldız, “Sapıttılar iyice en doğrusu olur ama yinede anlamazlar” diye yazarak Zarrab’a desteğini göstermiş oldu.

Ayşegül Yıldız’ın yanı sıra Kanal D ekranlarında yayınlanan XFactor Türkiye yarışmasına seslendirdiği “Aşk” parçasıyla büyük ilgi gören Ferah Zeydan, Sihirli Annem dizisinin oyuncusu Damla Ersubaşı gibi ünlüler de mesaj yazarak destek verdiler.

Sabah Gazetesi magazin muhabiri Evren Abdullahoğlu da Reza Zarrab’a yazanlar arasında yer aldı. Abdullahoğlu, Seren Serengil ile ilgili yaptığı haberin linkini Zarrab’a yollayarak röportaj yapmak istediğini belirtti.

 

 

MUSTAFA BARIŞ DURAK

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.