Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK KADIN GİRİŞİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

2 sene önce
46 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, şehrin istihdamına katkı sağlayan girişimci kooperatif üyesi kadınlarla bir araya gelerek karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Yalova Belediyesi koordinesinde Marmara Üniversitesi Ekonomik ve Sosyal Alanda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin TÜBİTAK ile beraber yürüttüğü proje kapsamında kadın kooperatiflerine eğitim verilecek. Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Tutuk ile birliktebu eğitim öncesinde girişimci kooperatif üyesi kadınlarla bir araya geldi. Programa, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de iştirak etti.

Programda konuşan Başkan Vekili Tutuk, “Sizlerle tanışmak, sizleri tanımak, şehrin istihdamına katkı sağlayacak olan siz değerli kadın girişimcilerimiz ile bir araya gelmekten ötürü mutluluğumu ifade etmek isterim. Şehrimizde girişimci ruhu artırmak için çalışmaya özen gösteriyor, bu konuda kadınlarımızın öncü olduğuna inanıyorum. Çünkü kadın elinin değdiği her iş güzelleşir. Şehrimize katma değer katacak tüm çalışmalara, imkanlar dahilinde Yalova Belediyesi olarak destek vermeye hazırız” dedi.

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.