Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

2022 yılının ilk haftasından merhabalar herkese

2 sene önce
511 kez okundu
2022 yılının ilk haftasından  merhabalar herkese

Güzel temennilerle başlamak istiyorum geriye bakmak geçmişte kalmak zaman kaybı hayatı yakalayabilmek günü anı yaşayabilmek şu anda yapılabilecek en doğru hareketlerden biri diye düşünüyorum.

Bardağın dolu tarafıyla hayatın olumlu taraflarını görebilseydik bizlere katacakların çok fazla olduğunu görürdük . Niye olumsuz bakalım ki?
Sağlığımız iyiyse, sevdiklerimizle mutluysak, hayat şartlarına rağmen ayakta kalabiliyorsak bize uygun görülen maaşlarla geçinmeyi de basarabiliyorsak ne mutlu bize….!!

Sadece beni endişelendiren alınması gereken gıdaların yeterli alınamamasından doğacak zeka geriliği zaten sağlıklı kararlar veremeyen neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmekte zorlananan bir toplumuz ,her şeyi kabullenmekte üstümüze yok demir fosfor içerikler az alındığı için unutkanlığımız dahada artacak gibi..

Umarım ilerki zamanlarda yaşanmışlıklardan ders alarak bilenler bilmeyenlere öğreterek doğru yolda ilerleriz yaşanmışlığın tekrarı olmamalı diye düşünüyorum ..

Her ne kadar tekamül etme durumu
Reakarnasyon olsa da bu hayata da birey olarak bir kez geliyoruz ve diğer gelecek olan bedenlerimiz farklı kimlik taşımakta ruhlar bir olsada hatırlamayacağımıza göre bir önceki yaşamamızı, yani şu anda neyseniz kimseniz bunu yaşıyorsunuz. Onun için hakkını vermelisiniz şanslıyız bizden öncekiler bayağı zorluk çekmişlerdir teknolojiden eksik olarak el yordamıyla inançlarıyla ve olabilecek yetersiz de olsa araştırmalarıyla geldiler.

Bizler öyle miyiz ?Elimizin altında bulabileceğimiz her yönden bilgi var sadece okumak ,takip etmek bu kadarı yeterli öğrenmek isteyenlere.. bunda başarılı olacağımıza ben çok inananlardanım zamanla bunun artacağına eminim Bu da en yakın çevreden olur bilenler bilmeyenlere anlatarak vede sosyal medyadaki işinde uzman kişileri takip ederek.

Umarım beyninizin kıvılcımlarına bir nebze de olsa ulaşabilmiş, düşünmeye yol açabilmişimdir.

Yaşamanın amacı sadece nefes almak vermek değildir. Kendini her hususta yetiştirilebilen misyonu, vizyonu olan kişilerden olabilirsek ilerleyebilir ve gerçek bir insan olduğumuzu keşfedebiliriz…

Sevgiyle kalın dostlarım….

Emel Araz

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.