Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Başkan Dağ, Şanlıurfa’daki Dostlarımızı Ziyaret Ettik

1 sene önce
99 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı, Malatya Birlik Gazetesi, malatyabirlikgazetesi.com İmtiyaz Sahibi Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat, Akçadağ Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Şanlıurfa Gezimizde bizleri misafir eden, Kanal Urfa TV yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari, , Osman Besleyci, Şef Salih Çimen, Müslüm Aldındiş, Nejmettin Zafer, Recep Dogancı, Veysel Baysal, Fehmi Dedeoglu, İbrahim Yıldırım, Kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

Başkan Dağ, Şanlıurfa ziyaretimizde bizleri misafir eden Şanlıurfa’lı dostlarımız olan, Kanal Urfa TV yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari, Osman Besleyci, Şef Salih Çimen, Müslüm Aldındiş, Nejmettin Zafer, Recep Doğancı, Veysel Baysal, Fehmi Dedeoğlu, İbrahim Yıldırım, Kardeşlerimizin Misafir perdeliklerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Şanlıurfa ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak gün boyunca bizlerle birlikte olan dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler Şanlıurfa’daki tarihi yerleri ziyaret ederek Şanlıurfalı hemşerilerimizle birlikte olduk. Bu anlamlı ziyaretimizde bizleri biran olsun yalnız bırakmayan dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Malatya Birlik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Dağ, Kanal Urfa TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrahim Toru, Yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari ve ekibiyle birlikte bizleri Kanal Urfa tv’nin yayın yaptığı binasını canlı yayın yaptığı bölümlerini bizleri gezdirerek Kanal Urfa TV Hakkında bilgiler verdi. Başkan Dağ, Bu anlamlı ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayarak misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Kanal Urfa TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrahim Toru, Haber Müdürü Fatma Kırmızı, Reji sorumlusu Mehmet Çiftçiye bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Her zaman zor şartlarda görev yapan basın mensuplu ve meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kere daha belirtmek isteriz. Bugün Kanal Urfa TV’de çalışan meslektaşlarımızdan, Haber Müdürü Fatma Kırmızı, Reji sorumlusu Mehmet Çiftçi kardeşlerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizleri misafir ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Bizlerde Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrahim Toru, Yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari olmak üzere burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat, Şanlıurfa Ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan Şanlıurfa’daki Kardeşlerimiz ve dostlarımız olan Kanal Urfa TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrahim Toru, yönetim kurulu üyesi Ramazan Toktari, Osman Besleyci, Şef Salih Çimen, Müslüm Aldındiş, Nejmettin Zafer, Recep Doğancı, Veysel Baysal, Fehmi Dedeoğlu, İbrahim Yıldırım, Dostlarımız gezi sırasında ve yine bizleri misafir eden dostlarımız ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi. Ali Fırat, Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım. Bizler birlik içinde olduğumuzda tabi ki dostlarımızda ve kardeşlerimizde çok olur. İşte bakınız Şanlıurfa ziyaretimizde bizleri bir saniye olsun yalnız bırakmayan dostlarımız ve kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum ve Allah hepsinden razı olsun dedi.

Akçadağ Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Bizler bugün Arkadaşlarımızla birlikte Şanlıurfa’ya geldik ve burada dostlarımıza ziyarette bulunduk. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden dostlarımız ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve şükranlarımızı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun dedi.

Başkan Maskar, Bizlere bugün dostluk ve ev sahipliği yapan Şanlıurfa’daki dostlarımız ve kardeşlerimize bir kere daha teşekkür ediyorum dedi. Bizlerde burada ki dostlarımızı Malatya’mızda misafir etmek için onur duyarız ve her zaman Malatya’ya bekleriz dedi. Bizler hiçbir zaman sizler gibi dostlarımızı unutmayacağız ve her zaman yanlarında olacağız dedi.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Bizler bugün dostlarımızla birlikte Peygamberler diyarı Şanlıurfa’ya geldik. Bizleri misafir eden buradaki dostlarımız ve kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Müdür Sökmen, Şanlıurfa’ya ilk defa geliyorum dedi. Dostlarımızla birlikte Malatya’dan Urfa’ya gelerek buradaki kıymetli dostlarımızı ve kardeşlerimizi gördük ve gururlandık. Allah hepsinden razı olsun dedi

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.