Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Hedef 1000 Burs Projesine Yoğun İlgi

1 sene önce
101 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim BAĞATAR tarafından organize edilen burs projesinin kura çekilişi yapıldı. Çekilişe ilginin çok yoğun olduğu ve salondaki kalabalığın dışarıya kadar taştığı gözlemlendi.
Noter huzurunda yapılan çekilişte toplam başvuru yapan 1871 kişiden 1000 kişiye aylık 400 TL olmak üzere 10 ay süresince burs verilecek. Türkiye’mizin geleceği olan genç kardeşlerimize destek vermek maksadıyla bu projeyi yaptıklarını belirten MUĞLİM BAĞATAR tüm öğrencilerimize başarılar diledi.
Kura çekilişine üniversite öğrencisi abisine destek vermek için ailesiyle birlikte salonda bulunan altıncı sınıf öğrencisi Aytuğ Yılmaz’ın çekilişi yapmasıyla başlandı. Gençlerin ve ailelerinin heyecanla takip ettiği çekiliş yaklaşık 2,5 saat sürdü. Ailelerin yakından takip ettiği kura çekimi esnasında duygusal anlar yaşandı.
Muğlim BAĞATAR: ” Amacımız başvuruda bulunan fakat kurada çıkmayan diğer arkadaşlarımıza da önümüzdeki süreçte destek verebilmekti. Bu projeyi yaparken herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması ve bursların eşit şekilde dağıtılması için kesinlikle kimseden nakit para yardımı kabul etmedik. Sadece destek vermek İsteyen iş insanlarımızı, hayırseverlerimizi ziyaret ederek onların desteklerini topladık ve öğrencilerimizle buluşturduk, burslar direk hayırseverler tarafından öğrencilerimizin hesabına yatırılacaktır” dedi

 

 

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.