Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

CHP’li EREN ERDEM:TENCERE DOLDURAMAYAN HÜKÜMETİN İTİBARI OLMAZ

1 sene önce
73 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

CHP’li Eren Erdem katıldığı canlı yayında boş tencereye kepçe sallayıp Süleyman Soylu’ya seslendi: Akşam kadar bağırıyorsun ne diyorsun? Bunu konuş bunu!

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Eren Erdem, katıldığı televizyon programına boş tencere, gıda kolisi ile gitti iktidarın boş tencere yüzünden gideceğini savundu. Hükümetin, asıl gündem olan ekonomiyi konuşturmamaya çalıştığının üzerinde duran Eren Erdem, 2021’de 70 TL’ye alına gıda kolisinin bugünkü karşılığının 400 TL’nin üzerinde olduğunu açıkladı.

ÇARPICI ÖRNEKLERLE ANLATTI!

Ülkenin sorunlarının iktidar partisi tarafından gözlerden uzak tutulmaya çalışıldığını vurgulayan Erdem, KYK yurtlarındaki durumu, gıda pahalılığını ve Türk Lirasının değersizleşmesini bir kez daha çarpıcı örneklerle anlattı.

BUNLAR LÜKS OLDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere Kabine’ye seslenen CHP’li Erdem, “Bunu konuşun bunu, ülkenin gerçek gündemi bu! Tencere boş! Vatandaşın temel ihtiyaçları artık lüks oldu. Bunu nasıl çözeceksiniz? Bunu konuşun!” dedi.

TENCERE DOLDURAMAYAN HÜKÜMETİN İTİBARI OLMAZ

CHP’li Erdem, vatandaşın zor durumda olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Tencere doldurmayan hükümetin itibarı olmaz! Bu memlekette tencere doluyor mu şu an? Allah’tan korkun! Yahu şu tencerenin için boşalttınız. Önce devletin kasasını boşalttılar sonra bu tencereyi boşalttılar! Akşama kadar boş konuşuyorsunuz buna cevap verin.”

200 LİRAMIZA NE OLDU?

2009’da tedavüle giren 200 TL’nin geçmişiyle bugününü kıyaslayan CHP Parti Meclis Üyesi, “Ha birileri cebindeki paranın değerini düşürmüş, ha cebinden para çalmış! Hükümet sözcüleri muhalefete küfür etmeyi bıraksın, bu gerçeği konuşsun! Enflasyonu biz mi yaptık? Milleti sefalete kim sürükledi? Bu hükümet!” diye konuştu.

OLDU OLACAK TESPİH DAĞITIN VOLTA ATSINLAR

KYK yurtlarında kalan öğrencilerin sorunlarına da değinen Erdem, “KYK yurtları Sağmalcılar cezaevi koğuşundan beter halde! Oldu olacak, KYK kazanan her öğrenciye bir tespih verin, volta atarken sabır çeksin! Yemekler berbat, yetersiz” dedi.

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.