Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Star Wars Mansur Yavaş diyor

2 sene önce
54 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

Dünyaca ünlü yıldızdan “Mansur Yavaş” twiti

2023 seçimlerinde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceklerini açıkladığı Mansur Yavaş’a Star Wars filminin oyuncusu Mark Hamill’den sürpriz bir destek geldi. Hamill, takipçisinin ricası üzerine “Mansur Yavaş kazansın” paylaşımı yaptı. Geçen gün de katıldığı bir televizyon programında sokakta en çok Mansur Yavaş adını duyduklarını söyleyen İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu vatandaşın böyle bir arzusu olduğunu söylemişti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 10 ay kala kamuoyunda muhalefetin açıklayacağı cumhurbaşkanı adayı ismi bekleniyor. Ekrem İmamoğlu ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da konuşulan isimler arasında yer alıyor. Star Wars filminin oyuncularından Mark Hamill de konuya ilişkin olarak paylaşım yaptı.

Star Wars filminde Luke Skywalker karakterini canlandıran oyuncu Mark Hamill, sosyal medya hesabında bir takipçisinin “Mansur Yavaş’ın kazanacağı yönünde bir paylaşım yapar mısın” talebi üzerine, “Mansur Yavaş kazansın” paylaşımında bulundu. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

Öte yandan dün toplanan 6’lı masa toplantısı sonrası yine bir aday ismi çıkmadı.

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.