Şekil renkleri

Metin renkleri


Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

VATAN SEVERLER PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI NEŞE KAYA ÖĞRENCİLERE KALICI ÇÖZÜM ARAYIŞINDA.

2 sene önce
91 izlenme
Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...
Geniş Ekran Dar Ekran
Reklam 20 saniye sonra kapanacak.
Reklam
Reklamı Geç

Vatan Severler Partisi Bursa il Başkanı Neşe Kaya basın açıklamasında şunları söyledi.

Bursa ilinde bulunan üniversiteler de ki öğrenci yurtlarında ki eksiklerimiz var ve bu eksikliklerimizi tamamlamak üzere tespit ve değerlendirme sonrasında da kalıcı çözüm çalışmalarımız devam etmektedir.
Dar gelirli mağdur insanların zorlanarak öğrenim gören öğrencilerimizin velileri ile birlikte kalıcı çözümleri konusunda ilerleyeceğiz. dedi.

Bursa da öğrenim gören öğrencilerimizin sayıları tespit edilip mevcut yurt öğrenci kapasitesi ile ilgili çalışmalara devam ediyor olacağız.

Bursa Valimiz il Milli eğitim müdürlüğümüz Belediye Başkanımızla ortaklaşa bir toplantı düzenleyip Bursa’daki. öğrencilerimiz için gerekli adımları atmaya devam ediyor olacağız. ifadesini kullandı.

Bizler olarak Bursa il Başkanı il teşkilatlarımıza ve Bursa ilçe başkanlarımıza ve Bursa halkımıza hizmet etmek için bu görevi layık gören Vatan Severler Partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser’e teşekkür ediyorum verdiği bu önemli göreve layık olmaya çalışıyoruz dedi.

Vatan Severler Partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ve parti teşkilatlarını tebrikler ediyoruz Başarılarının artarak devamını diliyoruz.
Sözlerini tamamladı.

Reklam
Kullanıcı
Mustafa Doğan
Kanalda toplam 2544 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.